Welpen (7 t/m 11 jaar)

Wie zijn de Welpen?
De Welpen spelen iedere zaterdag samen, in Jungleboek. Samen gaan jullie mee op allerlei avonturen en verre reizen en beleven jullie de gekste dingen. Knutselen, op weekend gaan, bosspelletjes, kampvuur stoken en nog veel meer kunnen jullie samen met andere kinderen en de staf bij de Welpen beleven. Heb jij ook zin om samen met ons op ontdekkingsreis te gaan? Kijk dan snel verder.

Algemene info
Onze Welpen draaien iedere zaterdag van 14:30 tot 17:00. Hun leeftijd is van 7 tot en met 10 jaar en ze draaien met jongens en meisjes door elkaar. Zij dragen groene blouses met onze eigen groepsdas. Je mag sowieso 6 achtereenvolgende draaidagen mee komen spelen om te kijken of je het wel echt leuk vindt en dan pas hoef je te beslissen of je lid wordt van onze groep. Voor meer info over onze groep kun je ook kijken onder het kopje algemene info op deze site.

Contact
Iedere zaterdag kunt u bellen (013-4676630) tussen 14:00 en 17:00 uur. Dan zijn we namelijk in ons gebouw aanwezig en kan iemand van de staf je meteen ter woord staan en helpen bij het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak. Verder kunt u ook mailen naar de welpen staf. Het email adres hiervoor is: welpen@scoutingthechallenge.nl. Vermeld wel even je naam en telefoonnummer zodat we contact met u kunnen opnemen.

Hopelijk zien we je snel bij de Welpen!