Algemeen (Scouts)

De Scouts zijn jongens en meisjes van 11 tot 15 jaar. Iedere zaterdag draaien de scouts een gevarieerd programma. Naast de normale draaidagen gaan de scouts een aantal keer per jaar op weekend en gaan ze in de eerste week van de zomervakantie op zomerkamp. Elke zaterdag zijn er uitdagende activiteiten zoals leren vuur maken, boogschieten, een pionier projecten bouwen, koken, en nog veel meer. Om de oudere scouts een extra uitdaging te geven, worden er soms programma’s georganiseerd door scouts met behulp van stafleden. Om een impressie te krijgen kun je een kijkje nemen in onze agenda. Hierin staan de programma’s voor de komende weken.

Algemene info
Onze scouts draaien iedere zaterdag van 13:30 tot 17:00. Hun leeftijd is van 11 tot 15 jaar en ze draaien met jongens en meisjes door elkaar. Elke scout draagt een unifrom (blouse) met onze eigen groepsdas. Je mag 6 keer aan een gesloten gratis mee draaien om te kijken of je het leuk vindt. Daarna kun je kiezen om lid te worden van onze groep.

Wil je weten wat we de afgelopen weken hebben gedaan? Check onze Facebook of Instagram pagina. Hierop plaatsen wij iedere week een bericht!

Contact
Momenteel zijn er nog een paar plekken vrij. Mocht het je leuk lijken om een keer mee te draaien of heb je nog vragen kun je mailen naar: scoutsthechallenge@gmail.com  Daarnaast is het scouting gebouw op zaterdag telefonisch bereikbaar op het nummer: 013-4676630

Hopelijk zien we je snel bij de scouts!