Stampertjes (Stam 18+)

Wie zijn de Stampertjes (stam)?
Bij de Stam hebben we alleen nog een Stam-adviseur die af en toe komt kijken hoe het gaat en ze helpt wanneer dat nodig is. De Stamleden draaien dus helemaal alleen en maken hun eigen programma. Veel van deze Stamleden zijn ook staf binnen onze groep, maar blijven het leuk vinden om samen programma’s te maken. Zij gaan een avond op de bank hangen tot kampvuur stoken. Ook zijn doen mee aan regionale, nationale en internationale activiteiten binnen Scouting. Verder gaan zij ook weleens op weekend of kamp naar binnen- of buitenland.

Algemene info
Onze Stam draait om de 2 weken op vrijdagavond van 20:00 tot 23:00. Hun leeftijd is van 17 tot en met 23 jaar en ze draaien gemengd. Zij dragen eigen ontworpen T-shirts of Sweaters met onze eigen groepsdas. Je mag sowieso 6 keer mee komen draaien om te kijken of je het wel echt leuk vindt en dan pas hoef je te beslissen of je lid wordt van onze groep. Voor meer info over onze groep kun je ook kijken onder het kopje algemene info op deze site.

Contact
Iedere zaterdag kun je bellen (013-4676630) tussen 17:00 en 20:00 uur. Dan zijn we namelijk in ons gebouw en kan de staf je meteen ter woord staan en helpen bij het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak. Verder kun je ook mailen naar de stamsecretaris. Vermeldt dan wel even je naam en telefoonnummer zodat zij contact op kunnen nemen met jou.

Hopelijk zien we je snel bij de Stam!