Stamgasten (Stam 18+)

Wie zijn de Stamgasten (stam)?
Bij de Stam hebben we alleen nog een Stam-bestuur bestaande uit een voorzitter, penningmeester, secretaris en drankmeester. De Stamleden draaien dus helemaal alleen en maken hun eigen programma. Veel van deze Stamleden zijn ook staf binnen onze groep, maar blijven het leuk vinden om samen programma’s te maken. Zij gaan een avond op de bank hangen tot kampvuur stoken en tochten lopen. Ook zijn doen mee aan regionale, nationale en internationale activiteiten binnen Scouting. Verder gaan zij ook weleens op weekend of kamp naar binnen- of buitenland.

Voorzitter : Dirk van Dun

Penningmeester : Lucas van Dongen

Secretaris : Wendy Castelein

Algemene info
Onze Stam draait eens in de twee weken op vrijdag of zaterdag van 20:30 tot 23:00. Hun leeftijd is van 18 tot en met 100 jaar en ze draaien gemengd. Zij dragen een uniform of een eigen ontworpen vest. Je mag sowieso 6 keer mee komen draaien om te kijken of je het wel echt leuk vindt en dan pas hoef je te beslissen of je lid wordt van onze groep. Voor meer info over onze groep kun je ook kijken onder het kopje algemene info op deze site.

Contact
Iedere zaterdag kun je bellen (013-4676630) tussen 17:00 en 20:00 uur. Dan zijn we namelijk in ons gebouw en kan de staf je meteen te woord staan en helpen bij het beantwoorden van vragen of het maken van een afspraak. Verder kun je ook mailen naar de stamsecretaris. Vermeldt dan wel even je naam en telefoonnummer zodat zij contact op kunnen nemen met jou.

Hopelijk zien we je snel bij de Stam!