Wat hebben we gedaan?

Op deze pagina zie je welke activiteiten we hebben gedaan! De teksten zijn geschreven door scouts, voor scouts! (en ook voor andere geïnteresseerden ;))

première zomerkampfilm  18-02-2017
Door Stafteam de Beren

Na een geweldig zomerkamp te hebben gehad in 2016 was het tijd om er nog een keer met zijn allen op terug te blikken. Dit doen we jaarlijks met een echte scouts zomerkamp film! Nadat de zaal gevuld was met enthousiaste scouts en ouders was het tijd om de film te kijken. Tijdens de film is er veel gelachen en terug gedacht hoe leuk deze week vol spanning,spellen, activiteiten wel niet was. Na de film was er nog ruimte voor een hapje en een drankje. Wij als staf vonden het een geslaagde avond en zeggen maar een ding: Op naar zomerkamp 2017!

zomerkamp-film-2016

Collecteren voor Jantje Beton  18-02-2017
Door Agnes en Kyra

We zijn vandaag gaan collecteren voor het goede doel Jantje Beton. We zijn naar 2  wijken gelopen. Dit waren het Zand en het Wandelbos. Het was leuk om te collecteren voor het goede doel. We zijn bij allerlei huizen langs gegaan ook hele grote huizen, dit was erg leuk!

jantje_beton_logo_1329679117